Estima la teva bicicleta i gaudeix d’un 20% de descompte

Estima la teva bicicleta i gaudeix d’un 20% de descompte

Ets aficionat a la bicicleta? L’estimes més que qualsevol cosa del món? Cuida-la amb Bike Protect, una assegurança que garanteix que practiquis el teu esport preferit amb tota tranquil·litat i seguretat. Si contractes l’assegurança abans del 30 de juny del 2017, gaudiràs d’un 20% de descompte en la tarifa.

Les cobertures de Bike Protect són:

• Danys
Cobrim tots els desperfectes que pugui tenir la bicicleta en cas d’accident sempre que el quadre es vegi afectat. Durant els quatre primers anys de vida, la bicicleta estarà coberta al 100% del seu valor a nova i, a partir d’aquesta data, amb una depreciació del 10% anual.

• Robatori
Donem cobertura en cas de robatori total de la bicicleta a l’interior del domicili habitual i també a l’exterior durant la ruta (havent d’estar subjecte a un element fix mitjançant un candau de seguretat homologat). Durant els primers quatre anys de la bicicleta, s’abonarà el 100% del seu valor a nova i, a partir d’aquesta data, amb una depreciació del 10% anual.

• Responsabilitat Civil
Assegurem fins al límit de 150.000 euros les reclamacions que puguin derivar-se per danys a persones o materials causats pel ciclista, així com les despeses de defensa.

Existeix una franquícia a les tres cobertures de 150€.

La cobertura és per Espanya, Andorra i Europa.

En aquesta taula pots veure quines són les tarifes (amb el descompte ja inclòs) en funció del valor de la bicicleta.


Per a més informació, www.runbikeprotect.com