Servei integral a les empreses

Servei integral a les empreses

Posem tota la nostra experiència i especialització al servei de les empreses. L’objectiu és oferir una cobertura completa i personalitzada a les necessitats de les petites i mitjanes empreses per tal d’assegurar que desenvolupen la seva activitat amb totes les garanties.

Oferim:
-solucions a mida
-contractació flexible

Alguns dels productes que destaquem:

• Col·lectius Salut
És una assegurança d’assistència sanitària que garanteix als treballadors d’una empresa l’assistència mèdica, quirúrgica i hospitalària, permetent el diagnòstic i tractament de les malalties o lesions que puguin patir.
Avantatges:
– Lliure elecció de metge o especialista concertat.
– Servei d’autorització telefònica en els casos que sigui necessari.
– Telèfon gratuït per a orientació en cas d’urgència les 24 hores del dia.

• Responsabilitat Civil d’Administrador
L’entorn en què treballa un administrador o directiu cada cop és més complicat i exigent, per això avui en dia és molt fàcil haver d’enfrontar-se a algun tipus de reclamació, ja sigui per suposada mala gestió, competència deslleial, manca de supervisió, etc.

Actualment és pràcticament imprescindible tenir contractada una pòlissa de Responsabilitat Civil d’Administradors, ja que permet als directius i administradors treballar amb la tranquil·litat de saber que no està en joc el seu patrimoni personal.

• Assistència de viatge
Les empreses de casa nostra s’han anat internacionalitzant per incrementar la competitivitat i això significa que augmenten els viatges a l’estranger per motius de negoci.
Per això és important tenir una pòlissa d’assistència en viatge que cobreixi els riscos propis d’un viatge: des de problemes jurídics i pèrdua de documents fins a assistència mèdica il·limitada.

• Ciberatacs
La teva empresa està preparada per detectar i protegir-se dels ciberatacs? T’oferim solucions per protegir els actius empresarials en un món cada vegada més digital i basat en l’ús majoritari dels sistemes informàtics i l’intercanvi d’informació a través d’Internet. Per desgràcia, a casa nostra els ciberatacs són un perill real que poden causar grans pèrdues.