Consells per evitar robatoris a Nadal

Consells per evitar robatoris a Nadal
lladre-consells-robatori-llar-assegurança

El Nadal és una època festiva, on dediquem bona part dels dies a fer plans amb la família i els amics. Però té una part dolenta, i és que els lladres aprofiten la nostra absència per cometre els robatoris. Per això, i perquè volem que gaudiu d’aquests dies al màxim, us portem uns petits consells que podeu aplicar per fer front als robatoris a Nadal:

  • Tanqueu sempre la porta amb clau: a vegades sortim només un moment o una horeta, però uns minuts són suficients per cometre un robatori. Un gest molt petit pot marcar la diferència.
  • Eviteu publicar tots els vostres moviments a les xarxes: tot i que ens encanta compartir moments amb les persones que no hi són a prop, és important no compartir la nostra ubicació exacta en cada moment per evitar que tothom sàpiga que casa nostra està buida.
  • No deixar totes les persianes completament baixades: una casa que es vegi tancada des de fora dóna sensació de buida, la qual cosa aprofitaran els lladres per intentar ficar-se’n.
  • No deixar a la vista diners ni objectes de valor: no hem de deixar coses a la vista des de fora de casa, però tampoc objectes de valor que es vegin d’un primer cop.
  • Tenir una protecció extra com ara una #assegurança de la llar amb una companyia de confiança.

Per un Nadal segur, pots comptar amb Corredoria d’Assegurances Pujol. Pregunta’ns si vols més informació sobre les nostres assegurances per a la llar o pel teu negoci.