Music Protect, assegurances per a músics

Music Protect, assegurances per a músics

El nou producte que oferim està especialment pensat per a músics, una assegurança per a professionals de la música que es vulguin protegir a si mateixos i a la vegada a la seva família.

Què ofereix?

Music Protect té fins a tres nivells d’assegurança, els músics podran escollir la que més s’adapti a les seves necessitats. Tot i així, totes elles ofereixen cobertura mundial, 24 hores, els 365 dies de l’any per a professionals d’entre 14 i 65 anys, sense trams per edat, sempre es paga el mateix.

La gran majoria de músics no ofereixen els seus serveis sempre a la mateixa direcció, el seu dia a dia es contemplen força desplaçaments, amb la qual cosa el risc de patir un accident augmenta. Amb aquesta protecció també es contemplen cobertures per la pèrdua de mobilitat en parts concretes del cos, com braços, mans, dits… L’acondiciament de llar o cotxe en cas d’haver patit un accident i fins i tot una reconstrucció estètica.

Com en totes les feines, després del seu instrument musical, els músics són el principal motor que fa que existeixi la música i que els altres i ells mateixos en puguin gaudir. Els accidents i imprevistos passen, és per això que oferim la tranquil·litat de poder continuar gaudint de crear i escoltar música a tots aquells músics professionals que els pugui interessar.

Ets músic i busques una assegurança adaptada a les teves necessitats? Contacta’ns!