Assegurança de Vida

Una protecció necessària

Amb les cobertures tradicionals per Defunció, Invalidesa, i/o accident, ara podem afegir l’única cobertura que avançaria en vida el 50% del capital contractar per a afrontar una malaltia greu: càncer, infart de miocardi o cerebral, afecció crònica de les artèries coronàries que requereix cirurgia de bypass o insuficiència renal, transplantament d’òrgans vitals, Alzheimer o Parkinson.

Calcula la teva assegurança online

Calcula en dos clics el preu de la teva assegurança de vida i contracta-la al moment online. Si tens dubtes, pots trucar-nos o escriure’ns un email.

Assegurança pensada per a…

Protegir la teva família

Tothom amb una família al seu càrrec que vulgui tenir la tranquil·litat de disposar del suport econòmic necessari per a continuar els seus projectes.

Persones amb hipoteca

Les persones que estiguin pagant una hipoteca o tinguin qualsevol tipus de deute i vulguin assegurar-ne el pagament. Un 10% de DESCOMPTE si el beneficiari és el teu banc.

Accidents o malalties greus

Qui vulgui estar tranquil pel fet de comptar amb un suport econòmic suficient per poder afrontar les limitacions que comporta patir una eventualitat greu.

Serveis i garanties exclusives

Juntament amb la seva assegurança de vida, posem a la seva disposició un seguit de garanties exclusives:

– Segona opinió mèdica

– Orientació mèdica telefònica les 24 hores

– Rehabilitació cardíaca

– Consulta jurídica telefònica

Assessorament personalitzat

Com a mediadors professionals, disposem de la formació i l’experiència necessàries per a saber assessorar-lo d’una manera personalitzada.

– Si encara no té contractada la seva assegurança de vida, estudiarem el seu cas i analitzarem les seves necessitats.

– Si ja disposa d’una assegurança de vida, porteu-nos-la i en revisarem la pòlissa.

Contacta’ns sense compromís