4 consells per tenir unes vacances segures

assegurances-vacances-pujol

4 consells per tenir unes vacances segures

L’estiu ja és aquí, i amb ell també arriben les vacances. Escapades, sortides, caps de setmana llargs… Les opcions són varies, però en totes elles l’objectiu és el mateix: desconnectar i recuperar energies! Però facis el que facis et recomanem tenir en compte aquests consells per tal de tenir unes vacances el màxim de segures possibles i així procurar no patir ensurts, més quan el COVID encara està fent acte de presència!

En aquest cas però no farem incís en què heu de portar a la maleta, o en recordar-vos en tenir tots els documents d’identificació personal al dia, o en fer activitats aptes per a vosaltres, sinó en altres aspectes de seguretat que a vegades no es tenen en compte o que es deixen de banda un cop inicien les vacances i marxem amb pressa per gaudir-les.

 

  • Vehicle a punt. En el cas que el vostre cotxe, moto, furgoneta… Sigui la vostra eina per desplaçar-vos aquests dies, procureu en tenir-ho tot a punt i revisat. Rodes, oli, frens, direcció llums, ITV i, per suposat, una assegurança al dia.

 

  • Llar protegida. Tenir un sistema d’alarma, tancar portes i finestres, demanar a algú que et reculli la correspondència de la bústia, programar una ràdio o llums per tal de que doni la sensació que encara hi ha algú dintre de casa… Són algunes de les estratègies per tal de protegir la vostra llar. Tot i així, i per marxar més tranquils, tenir una assegurança de llar us ajudarà a cobrir despeses en el cas de robatori, o inclús per desperfectes causats, per exemple, per una fuita d’aigua, o per un foc originat per un curtcircuit.

 

  • La salut és el més important. I més tenint en compte que la pandèmia que hem estat vivint els últims mesos encara no ha fet net del tot. La mascareta (tot i que ara per ara ja no és obligatòria en exteriors) i el gel per rentar-vos les mans haurien de ser una part més del vostre equipatge. Un cop en el vostre destí, anar en compte què mengeu i on. Procurar beure aigua sempre embotellada. Tenir clar quines activitats realitzareu i fer només les que siguin aptes per a vosaltres. I sobretot, no córrer riscos innecessaris. I per si tot això falla, tenir una assegurança de salut per cobrir despeses mèdiques en cas d’ensurt.

 

  • I la teva mascota? En el cas de que la teva mascota també t’acompanyi, és un bon moment per pensar en els riscos que pot patir. El clima i el destí són molt importants per a ells a l’hora de decidir les vacances. Però un cop allà, assegura’t de que no li manca res. Aigua, menjar i un ambient còmode per tal de que no pateixi por ni estrès. Animalia Protect ofereix, a més a més, una protecció per al nostre millor amic en cas d’accident o de responsabilitat civil.

I sobretot, el més important, gaudir absolutament de cada moment!