L’augment d’esport a l’aire lliure, què ha comportat?

assegurances-esport-covid

L’augment d’esport a l’aire lliure, què ha comportat?

El nostre dia a dia s’ha vist totalment capgirat des de que fa començar el confinament. El COVID ha canviat completament les nostres vides i els seus hàbits, des dels socials fins als professionals. Tot i així, pel que fa l’esport, la gran majoria de persones que normalment en practiquen han fet mans i mànigues per continuar exercitant-se.

Amb la tancada intermitent de gimnasos, centres i clubs esportius… Tots aquells que els agrada moure’s se les han tingut que empescar per tal de poder continuar fent esport d’una manera legal i segura. Des de Run Bike Protect, l’assegurança per a esportistes, hem vist un augment de xifres en tot tipus d’assegurances esportives degudes a aquest canvi de vida que hem patit tots.

  • Increment d’assegurances per a corredors i excursionistes: potser ha estat el producte més demandat. No tant sols per a la gent que ja ho practicava regularment, sinó per tot aquells que ara s’han vist privats per anar a gimnasos, o que amb els desconfinament han trobat l’excusa perfecte per poder sortir de casa i començar a portar una vida més sana.
  • Increment d’assegurances per a ciclistes i bicicletes: un punt força relacionat amb l’anterior, però que s’ha accentuat durant el passat Nadal, quan les bicicletes van ser un regal estrella. Molts usuaris van optar per fer aquest regal i complementar-lo amb una assegurança de bicicleta i/o de responsabilitat civil per tal de poder gaudir d’aquesta nova afició amb total tranquil·litat.
  • Augment d’assegurances per a mascotes: al estar obligats a quedar-nos més temps a casa o fins i tot al teletreball, molts dels nostres clients habituals han vist com es presentava una bona ocasió per a adoptar un gos, i així tindre un nou company per a les seves sortides esportives. És per això que també ha incrementat les assegurances esportives amb el plus per a mascotes, una protecció perfecte per a tots aquells que gaudeixen de les seves escapades amb el seu millor amic.

És curiós que amb tant poc temps les coses hagin canviat tant. Però nosaltres seguirem treballant per tal de que tots aquests canvis, siguin positius o negatius, no els tingueu que viure sols.