Existeixen les assegurances per a mascotes?

Existeixen les assegurances per a mascotes?

No ho negarem: ens agraden els animals. Molt. La gran majoria de persones que composen l’equip d’Assegurances Pujol té mascota. És aquest amor incondicional que els hi tenim que ens va fer crear Animalia Protect, una assegurança per a gossos i gats que protegeix a la teva mascota quan hi ha ensurts. Però, a qui va dirigida aquesta assegurança, i què cobreix?

Animalia Protect està pensat per a tot aquell que tingui un gos i/o un gat al seu càrrec. O més d’un! I que vulgui tenir la tranquil·litat de saber que passi el que passi hi serem per fer front a mals moments i despeses inesperades. Les mascotes, a vegades, s’escapen, es fan mal, es posen malaltes… Bé, una mica com les persones. En el seu cas però hem de visitar uns altres especialistes, els veterinaris.

Aquesta assegurança també va dirigida a amos i mestresses de gats o gossos una mica “trapelles”. Es tracta d’una assegurança amb responsabilitat civil, una cobertura per aquells casos en que la nostra mascota faci algun tipus de mal a tercers, ja sigui personals o materials. Despeses i finances judicials, i defensa jurídica. Un producte que protegeix tant al propietari com al mateix animal.
Si entrem més en detall, les cobertures no són poques. Consultes, visites, urgències al veterinari, adquisició de pròtesis, radioteràpia i oncologia, consultes de vacunació i vacunes… La llista és força llarga. I la podeu veure tota i resoldre els vostres dubtes a www.animaliaprotect.es. Qui no vol el millor per al seu millor amic?